435026140_640.jpg

Mi a Rippln?

 

A Rippln egy új virus marketing mobil alkalmazás. Az egyik alapító Jonathan Budd aki tavaly egy termék bevezetéssel több, mint 20 millió dollárt csinált, kizárólag oline.

Ha ő azt mondja, hogy a Rippln élete legnagyobb változást hozó lehetősége, akkor az jelent valamit.

A belső körbe most meghívóval ingyenesenbe lehet kerülni.

 

A Rippln egy csodálatos marketing lehetőség. a profi marketingesek látják már ezt. A Facebook, Twitter és sok más közösségi alkalmazás nagyon népszerüek, de a mobil telefon tette őket ennyire népszerüvé.

 

A Rippln az első olyan virus mobil közösségi alkalmazás amely ösztönöz a csatlakozásra, 300 000 eber csatlakozott 2 hét alatt.

 

A Rippln Mobil App /alkalmazás/ egy turmix a hálózati marketing és mobil markrting-ből. Használod és megosztod ezeket a profi alkalmazásokat, játék, Rippln communicator, e-Shop, e-Marketing és még sok más alkalmazás, ezt a kapcsolati tőkédet jutalmazza neked a cég és fizet ki jutalékot a globális bevételből. Egyszerre őt embert hívhatsz meg, a meghívásod 24 órán keresztül él, ha nem igazolták vissza törlődik és küldhet másikat másnak helyette. Ha visszaigazolták mind az öt meghívásodat, kapsz újabb öt meghívót amit kiküldhetsz. A meghívásaid után fizet neked a Rippln, jutalékot és bónuszokat is.

A REGISZTRÁCIÓ INGYENES DE CSAK MEGHÍVÓVAL! KÉRJED ITT: e-mail: johnnynetworkexpert@gmail.com vagy SKYPE: hegyijanika21

A mehívóhoz teljes név és e-mail cím kell!!!

Szerző: munkaazinterneten  2013.05.11. 11:37 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rippln.blog.hu/api/trackback/id/tr575294913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása