Rippln. Indul a Rippln. Pénz a mobilon. Hallottál már róla? from Johnny Hegyi on Vimeo.

A REGISZTRÁCIÓ INGYENES DE CSAK MEGHÍVÓVAL! KÉRJED ITT:  

e-mail: johnnynetworkexpert@gmail.com vagy SKYPE: hegyijanika21

A meghívóhoz teljes név és e-mail cím kell!!!

Szerző: munkaazinterneten  2013.05.11. 11:53 Szólj hozzá!

435026140_640.jpg

Mi a Rippln?

 

A Rippln egy új virus marketing mobil alkalmazás. Az egyik alapító Jonathan Budd aki tavaly egy termék bevezetéssel több, mint 20 millió dollárt csinált, kizárólag oline.

Ha ő azt mondja, hogy a Rippln élete legnagyobb változást hozó lehetősége, akkor az jelent valamit.

A belső körbe most meghívóval ingyenesenbe lehet kerülni.

 

A Rippln egy csodálatos marketing lehetőség. a profi marketingesek látják már ezt. A Facebook, Twitter és sok más közösségi alkalmazás nagyon népszerüek, de a mobil telefon tette őket ennyire népszerüvé.

 

A Rippln az első olyan virus mobil közösségi alkalmazás amely ösztönöz a csatlakozásra, 300 000 eber csatlakozott 2 hét alatt.

 

A Rippln Mobil App /alkalmazás/ egy turmix a hálózati marketing és mobil markrting-ből. Használod és megosztod ezeket a profi alkalmazásokat, játék, Rippln communicator, e-Shop, e-Marketing és még sok más alkalmazás, ezt a kapcsolati tőkédet jutalmazza neked a cég és fizet ki jutalékot a globális bevételből. Egyszerre őt embert hívhatsz meg, a meghívásod 24 órán keresztül él, ha nem igazolták vissza törlődik és küldhet másikat másnak helyette. Ha visszaigazolták mind az öt meghívásodat, kapsz újabb öt meghívót amit kiküldhetsz. A meghívásaid után fizet neked a Rippln, jutalékot és bónuszokat is.

A REGISZTRÁCIÓ INGYENES DE CSAK MEGHÍVÓVAL! KÉRJED ITT: e-mail: johnnynetworkexpert@gmail.com vagy SKYPE: hegyijanika21

A mehívóhoz teljes név és e-mail cím kell!!!

Szerző: munkaazinterneten  2013.05.11. 11:37 Szólj hozzá!

MARKETING-DE-REDE-RIPPLN.jpg

A Rippln Mobil App /alkalmazás/ egy turmix a hálózati marketing és mobil markrting-ből. Használod és megosztod ezeket a profi alkalmazásokat, játék, Rippln communicator, e-Shop, e-Marketing és még sok más alkalmazás, ezt a kapcsolati tőkédet jutalmazza neked a cég és fizet ki jutalékot a globális bevételből. Egyszerre őt embert hívhatsz meg, a meghívásod 24 órán keresztül él, ha nem igazolták vissza törlődik és küldhet másikat másnak helyette. Ha visszaigazolták mind az öt meghívásodat, kapsz újabb öt meghívót amit kiküldhetsz. A meghívásaid után fizet neked a Rippln, jutalékot és bónuszokat is.

A REGISZTRÁCIÓ INGYENES DE CSAK MEGHÍVÓVAL! KÉRJED ITT: e-mail: johnnynetworkexpert@gmail.com vagy SKYPE: hegyijanika21 A mehívóhoz teljes név és e-mail cím kell!!!

Szerző: munkaazinterneten  2013.05.11. 11:05 Szólj hozzá!

Rippln-Communicator.jpg

Szerző: munkaazinterneten  2013.05.11. 10:56 Szólj hozzá!

SZÓVAL MIT IS ÍGÉR, MIRE IS LEHET JÓ?

 

Végkövetkeztetést én még nem mernék levonni, lehet hogy bármi eddigit überel, de lehet csak lecseng. Hisz valljuk be nagyon sokan nem értik, még a szakma sem, hogy milyen lehetőségeket kínál a gamification . Amiben igazi potenciált látok, és amennyiben, jó koncepcióval és megfelelő ütemben képes a kritikus tömeget elérni, komolyan egy informatikai robbanást idézhet elő. Hisz ne feledjük, már szinte milliméter pontossággal, meghatározzák, a tartózkodási helyünket, merre járunk, mire költünk, G-Wallet, RFID, GPS, IMSI, soroljam még? Mondjuk az nem árt tudni, hogy ránk nem kíváncsi senki! Hanem a szokásainkra, és mégfőleg, pláne, sőőőőt a reakcióinkra… A média, a szolgáltatás, és termék fogyasztási szokásainkra, melyet adnak vesznek a piacon, mint a halat. Illetve egy észbontóan fontos itthon kevésbé ismert,( legalábbis nevén nevezve), ezek az ingyenes prémium szolgáltatások, termékek a FreeMium cuccok. Leegyszerűsítve, arról szól, hogy néhány csúcs felhasználó megfizeti a többség teljes fogyasztását például számos automata hírlevél rendszer működik így. A másik verzió, hogy a szolgáltató úgy ad terméket, hogy cserében dolgozol neki, lásd Google ad mailboxot, keresőt, naptárat, fordítót, drive-ot, “ingyen”, közben pedig minden a gépnél töltöd órával dollár centeket termelsz nekik. Megjegyzés: A facebook indulásakor ki gondolta, hogy önálló iparág lesz, sőt további iparágak fognak kiépülni és építkezni rá és belőle. Ma már ott tartunk, hogy tartósan növekszik az átlag életkor mert az egykori törzsvendég tinik gyereke már nem járnak oda ahol a szüleik töltik az időt. Akkor ennyi előjáték, hogy elképzelésed lehessen, hogy ebből a “játékból”, hogyan lehet potenciálisan az évszázad, vagy évtized dobása. 

 

Szerintem nézzük meg!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CLQ1V9OGwKc

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JIJ9gemxxD8

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y5AJMK6U_Us

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U-lgRlhf0A8#!

Az elképzelés valahogy úgy néz ki, hogy mintegy visszajuttatna ez a reform platform a mobil média profitjából. Nem egyszerűen megvágja azt, hanem tulajdonképpen újra elosztja, de már agregáltan nem a részvétel, hanem az aktivitás szempontjából. Az emberi kapcsolatokat gráfként elemezve vannak különböző helyiértékű csomópontok, ezek különböző rangúak, és eltérő minőségűek. Regionális, gazdasági, politikai befolyásuktól függően ezek a kisebb nagyobb közösségek Véleményformálói, akik az ő véleményüket is formálják, azok a vélemény Vezérek. Fogalmazhatnánk úgy, hogy az internet, tán a világ újrafelosztása megkezdődött, és ez az új rendszer kihasználja, lehet ráerősít, lehet torzít is. Viszont azt észre kell venni, hogy az online világ mintha újra közelednem az offline világhoz. Nem tartom kizártnak, hogy ez a folyamat, egyfajta egyensúlyt is hozhat a médiafogyasztó, és a média alany, vagyis a termelő és a fogyasztó profitja közt. Afelől viszont nincs kétségem, hogy itt is az fog többet, kivenni, akit többet pakol bele. Még több kreativitás, sokkal több proaktivitás viszont könnyebben megtérülhet. Ennek a koncepciónak a valódi átláthatóság fontos, mert az elmúlt években a nagy cégek, mint a Facebook, Instagram, Angry Birds és mások vették igénybe a felhasználók növekvő társadalmi befolyását. Várjuk a folytatást… akkor csobbanjunk, ha te is csobbannál csak jelezz! 

A REGISZTRÁCIÓ INGYENES DE CSAK MEGHÍVÓVAL! KÉRJED ITT: e-mail:johnnynetworkexpert@gmail.com  vagy SKYPE: hegyijanika21 A mehívóhoz teljes név és e-mail cím kell!!!

Szerző: munkaazinterneten  2013.05.10. 19:50 Szólj hozzá!

Hamarosan.

Szerző: munkaazinterneten  2013.05.09. 22:27 Szólj hozzá!